Тернопільського керівника структурного підрозділу органів внутрішніх справ засуджено до п'яти років в'язниці за хабар у три тисячі гривень.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Як стало відомо, підполковник незаконно отримав від жителя Тернополя три тисячі гривень за поміщення собаки до центру, який йому підпорядковується. Зокрема правопорушник отримав кошти за проведення загального курсу дресирування інспекторами-кінологами.

За даним фактом відкрили кримінальну справу за статтєю "одержання неправомірної вигоди".

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок у вигляді п'яти років позбавлення волі. Хабарник також позбавляється права займати посади у правоохоронних органах з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Варто зазначити, що злочинця позбавили спеціального звання - підполковник міліції.

Раніше повідомлялось, що СБУ спіймала суддю Сєверодонецького міського суду з великим хабарем. Слуга закону отримував від порушника чотири тисячі доларів за скорочення терміну відбування покарання.

Читайте також: Екс-випускник за 100 тис грн "допоміг" скласти сесію (фото)

16 грудня правоохоронці затримали голову сільради одного із сіл Львівської області.

Він вимагав хабар у розмірі 12,5 тисяч гривень за виділення землі приватному підприємцеві.