Співробітники СБУ разом із поліцією затримали колишнього випускника одного з вишів Миколаєва. Чоловік за гроші "вирішував" проблеми студентів, пов'язані із сесією.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Силовики затримали правопорушника на території навчального закладу. Серед особистих речей було виявлено понад сто тисяч гривень, майже двадцять залікових книжок та приблизно сто залікових відомостей.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу. Наразі вирішується питання про оголошення підозри злочинцю та обрання йому запобіжного заходу.

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих осіб задіяних у протиправній схемі.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Нагадаємо, двох співробітників Одеського обласного управління Служби безпеки України затримали за хабар. Вони вимагали гроші від настоятеля місцевого православного монастиря.

Читайте також: Слідчого Нацполіції схопили на хабарі

Раніше старший слідчий податкової поліції у Харкові вимагав у жінки хабар у розмірі 45 тисяч гривень. Правоохоронці затримали його під час передачі грошей.

Також повідомляється, що посадовці із Міністерства оборони в Одесі вимагали гроші за підключення компанії до електромережі та трансформаторної підстанції. Їх 4 грудня затримали правоохоронці під час передачі грошей.