Співробітники Служби безпеки України затримали у Маріуполі групу людей у військовій формі. У них був при собі великий арсенал зброї.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Група складалась з 17 людей. Вони всі були одягнені у військову форму. У них при собі не було жодних документів. Також були відсутні розпізнавальні знаки, що засвідчують приналежність до будь-якого підрозділу українських військових формувань.

Операцію по їх затриманню разом провели спецпризначенці Військової служби правопорядку, співробітники поліції та Національної гвардії.

Правоохоронці під час обшуків вилучили у зловмисників військову форму, бронежилети, розвантажувальні системи, захисні шоломи. Також у них була велика кількість зброї. Правоохоронці знайшли чотири автомати Калашникова, два кулемети "ПКТ", 12 гранатометів, 126 пострілів до ручного протитанкового гранатомета, 160 пострілів до підствольного гранатомета, 54 ящики набоїв калібру 7,62 та 5,45 мм, 37 снарядів різного калібру, два ящики осколково-фугасних снарядів, 600 великокаліберних набоїв.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Чоловіка з патронами до автомату затримали в метро (фото)

У їх арсеналі була й вибухівка. Зокрема, сім протипіхотних мін, дев'ять протитанкових мін, 23 гранати, вибухівка МВЧ-62, 47 порохових зарядів, два кумулятивні заряди загальною вагою 45 кг та дев'ять димових шашок.

Нагадаємо, в околицях Києва СБУ знайшла схованку терористів із російською зброєю. Її виявили неподалік від закинутого дитячого табору відпочинку. Там зберігалось декілька ручних протитанкових гранатометів РПГ-6, а також вогнемет "Шмель".