На католицьке різдво 25 грудня у Львові відкриють новий автовокзал "Двірцевий". Його збудували на місці колишньої занедбаної автостанції №8 на площі Дворцовій біля головного залізничного вокзалу, пише zaxid.net.

При будівництві збережено старовинний архітектурний стиль площі.

Щодня з автовокзалу здійснюватимуть до 500 рейсів до населених пунктів Львівщини та сусідніх областей.

"Перед нами стояло важливе завдання – побудувати автовокзал найвищого європейського рівня, що надаватиме цілий спектр нових послуг, і за неповний рік нам це вдалося", – розповів голова Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Дума.

На автовокзалі буде зручний зал очікування, оснащений LCD-моніторами з онлайн-трансляцією важливої інформації, а також безкоштовним доступом до інтернету. У приміщенні встановлена екологічно безпечна інвекторна система опалення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також враховані потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями та створена спеціальна служба для надання послуг таким пасажирам.

Читайте також: Львів'янам два місяці не продаватимуть петарди

Іновації чекають пасажирів і під час купівлі квитків. Зокрема, їх можна буде придбати безпосередньо в салоні автобуса за допомогою нової послуги мобільної автобусної каси.

Львів'яни вже оцінили сучасний зовнішній вигляд нової автостанції. Щоправда, багато хто каже, що її жовто-червоні кольори не дуже гармоніюють з головний залізничним вокзалом поруч.