Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") у п'ятницю, 25 грудня, оприлюднив відео зухвалого нападу на керівника відомства Андрія Батищева, яке сталося напередодні.

Запис триває 40 секунд. На відео зафіксовані троє нападників, які вдерлися в будівлю "Укравтодору" та здійснили напад на Андрія Батищева безпосередньо в його кабінеті, повідомляє ТСН.

Нагадаємо, 24 грудня міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що троє представників компанії-підрядника "Укравтодору" напали на нового голову цієї компанії Андрія Батищева.

Керівникові держустанови разом з колегами "вдалося відбитися від нападників", а в "Укравтодорі" залишилося відео, на якому видно, як нападники тікають від охорони.

"Всім без винятку підрядникам раджу лише одне – робити свою роботу добре, а в разі виникнення спірних питань – діяти виключно по закону, не вдаючись до погроз, побиття чи інших протиправних дій", – прокоментував Батищев цей епізод.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Українці створили навігатор для об'їзду поганих доріг

В цьому році керівництво "Укравтодору" постійно нарікало на брак коштів з бюджету. На поточні ремонти та оплату боргів вони просили додаткові 4 млрд гривень.