У так званій "ЛНР" пішов у "відставку" самопроголошений "глава уряду" Геннадій Циплаков.

Про це заявив ватажок терористів Ігор Плотницький, передає "Українська правда".

За словами Плотницького, Циплаков особисто попросив про звільнення, оскільки отримав нову робочу пропозицію.

"Але це не означає, що Геннадій Миколайович йде від нас. Я запропонував йому іншу роботу, і він, наскільки я знаю, прийняв її", - заявив ватажок луганських терористів. Втім, він не уточнив, чим саме займатиметься "екс-чиновник".

Нагадаємо, хаос в керівництві "ЛНР" триває вже пару місяців. На думку експертів, причиною нестабільності стали великі амбіції Ігоря Плотницького.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Плотницький засумнівався в "геройстві" Гіві і Мотороли

Саме конфлікт з Плотницьким став, на думку багатьох, причиною загибелі ватажка луганських "козаків" Дрьомова, якого підірвали у власному автомобілі. На ньому Дрьомов їхав на власне весілля.

Напруга в "ЛНР" також пов'язана з торговою і залізничною "війнами", які Плотницкий оголосив "ДНР". Все через бажання ватажка луганських сепаратистів контролювати доходи від контрабанди вугілля і торгівлі алкоголем.