Вчора, 28 грудня, близько 13:50 на автодорозі Мерефа - Павлоград неподалік від села Комсомольське сталася дорожньо-транспортна пригода.

Мікроавтобус Mercedes Sprinter з причепом рухався по засніженій дорозі з Харкова в напрямку Лозової, передає управління превентивної діяльності поліції області.

65-річний водій намагався обігнати автомобіль і не впорався з керуванням. Мікроавтобус перевернувся і вилетів в кювет.

У аварії загинула 57-річна жінка – вона отримала не сумісні з життям тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють обставини та причини ДТП.

Читайте також: Автобус з пасажирами перекинувся на Волині

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні вранці у Закарпатській області сталася аварія, яка більш ніж на півгодини заблокувала рух пасажирського поїзда.

Водій вантажівки МАN не впорався з керуванням при перетині залізничного переїзду, в результаті причеп з лікеро-горілчаними виробами перекинувся на колію.

А вчора на Донбасі перекинувся автомобіль, через що загинула 10-річна дитина волонтера.