Трагедія трапилась у селищі Великий Олексин Рівненської області. Чоловік та жінка повернулися додому після новорічних свят в обласному центрі та отруїлися чадним газом.

Про це повідомляє УНН.

56-річний чоловік та 40-річна жінка відсвяткували Новий рік із сином у Рівному. Вони залишили у нього брата, а самі поїхали у Великий Олексин. Наступного дня син зателефонував батькам, але ніхто не взяв трубку.

22-річний хлопець взяв таксі і терміново поїхав до батьків. Коли він прийшов додому, то побачив жахливу картину. Його матір та батько були мертвими.

На місце прибули експерти та підтвердили, що подружжя отруїлося чадним газом. Наразі слідчі перевіряють обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Полтаві під лід провалився автомобіль (фото,відео)

Зазначимо, що у зимовий час отруєння чадним газом є, на жаль, розповсюдженим явищем. У деяких домівках погано зроблені вентиляційні системи, через що дим накопичується у закритому приміщені.