Вчені переконані – щоб уникнути появи таких прикрих для жінок речей, як зморшки, потрібно в своєму житті дотримуватись всього чотирьох простих правил. Один з них науковці назвали найкращими ліками від зморшок.

Такі висновки зробили після багатьох досліджень та спостережень американські вчені зі штату Каліфорнія. Вони визначили чотири фактори, на які радять дамам звернути особливу увагу та внести їх до свого розпорядку дня, якщо вони хочуть, щоб зморшки на обличчі не появлялись якомога довше.

Перше правило: необхідно ретельно та регулярно очищати шкіру обличчя.

Друге правило говорить про необхідність проводити час на свіжому повітрі – прогулянки також мають бути регулярними і щоденними.

Третє – обов'язково в раціоні жінки повинен бути лосось, адже саме ця риба багата на корисні кислоти омега-3 і омега-6.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Але найефективнішими ліками від появи зморшок науковці називають нічний сон. Це пояснюється тим, що клітини шкіри, втім, як і самі молекули колагену, відновлюються виключно під час нічного відпочинку. Саме тому свого часу був винайдений нічний крем, який прискорює процес відновлення. Однак, головною умовою ефективності нічного сну вчені називають час засинання - засипати потрібно не пізніше півночі.

Ці нехитрі правила повинні стати обов'язковими для кожної жінки, яка хоче бути здоровою та надовго зберегти своє обличчя молодим і привабливим. Без них будь-які косметологічні процедури не зможуть зарадити появі зморшок, вважають вчені.