В штабі блокади торгівлі з окупантами розповіли про перші успіхи своєї акції. Блокадники заперечили заяви владних чиновників про неефективність своїх дій та навели факти успіхів у справі припинення торгівлі з окупантом.

Вугілля в Україну до початку блокади ввозила не лише ДТЕК Ахметова, який платить податки в український бюджет, а й десятки всяких дрібних конторок - всілякі приватні шахти, копанки та майданчики, різні ТОВ з незрозумілими засновниками, які зареєстровані на території бойовиків та працюють на кишеню окупантів.

Читайте також: "Блокадники" взялись за автомобільне сполучення з Донбасом

Тепер, після початку блокади, поставити вугілля на підконтрольну територію України, наприклад, в Покровск та Лисичанськ, приватні шахти сепаратистів не можуть.

Журналіст Денис Казанський подзвонив в окуповані міста та намагався "купити вугілля". Однак всі, кому він телефонував, скаржились, що, поки рейки перекриті, ввозити в Україну вугілля у них немає можливості та попросили дзвонити, коли знімуть блокаду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

БЛОКАДА ТОРГІВЛІ З ОКУПОВАНИМИ ТЕРИТОРІЯМИ ДАЄ ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ Після початку блокади поставити вугілля на...

Posted by Штаб блокади торгівлі з окупантами on Friday, 17 February 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, на допомогу "блокадникам" прибули ветерани АТО та активісти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ