Окупанти не припиняють обстрілювати Авдіївку, руйнуючи місто та забираючи життя мирних жителів. В результаті обстрілу, який сепаратисти вели 17 лютого, оди зі снарядів потрапив в котельню школи.

Потрапляння снаряда в котельню викликало пожежу – загорівся газ з газопроводу. Комунальникам вдалося врятувати ситуацію і перекрити трубу.

Читайте також: Десятки мешканців Авдіївки залишаться без житла через бойовиків

Обстріли призвели до значних руйнувань в місті. Спікер прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін опублікував у своєму Facebook фотографії, які демонструють наслідки обстрілу Авдіївки.

"Загарбники не мають можливості вести вогонь по населеному пункту зі стрілецької зброї, тому обстрілюють з танків", - написав спікер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Авдіївка. За одну секунду танк з "рузького миру"перетворив життя людей на жах....дивом всі залишилися живі. Загарбники...

Posted by Леонід Матюхін on Friday, 17 February 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, бойовики обстріляли з артилерії Авдіївку. В результаті загинуло троє осіб та ще одна людина отримала порання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ