Мережа "Української національної лотереї" дуже стрімко розвивається й відкриває сотні нових відділень по всій країні, а журналісти пов'язують це з підтримкою окремих політиків та керівництва правоохоронних органів.

Про це повідомив лідер громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко. Він зазначив, що її учасники реалізовують проект під назвою "#Нашбюджет — під громадський контроль!", щоб проконтролювати, куди йдуть кошти платників податків.

Томенко зазначив, що головна мета акції – прослідкувати наповнення Державного бюджету, особливо такими "спеціальними" видами діяльності, як ігровий та лотерейний бізнес.

По всій країні вже відкрилось майже1,5 тисяч відділень мережі "Української національної лотереї". Журналісти програми "Секретні матеріали" у своєму розслідуванні говорять про лотерейну монополізацію оператором "Українська національна лотерея", яка за сприяння правоохоронців покриває нелегальні міні-казино та гральні апарати, що заборонені в Україні.

"Розквіт мережі УНЛ пов'язують з прізвищами нардепів Олександра Третьякова, Глеба Загорія та з колишнім головою АП Борисом Ложкіним, Громадський рух "Рідна країна" звертається до міністра фінансів України з вимогою поінформувати, скільки податків у 2016 році було сплачено до Державного бюджету України від діяльності цієї популярної мережі відділень УНЛ", - розповів Томенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він наголосив, що ліцензію на діяльність "Української національної лотереї "видає виключно Міністерство фінансів України.