У Криму російські прикордонники затримали риболовецьке судно під прапором України.

Про це повідомляє прес-служба так званого Прикордонного управління Федеральної служби безпеки РФ по Республіці Крим.

За словами представників відомства, судно під назвою "Рибак Херсонеса" "здійснюючи розвідку водних біологічних ресурсів у відкритому морі, поглибилося на територію РФ майже на 400 метрів".

Порт приписки човна - Чорноморськ в Одеській області. На борту судна перебував капітан і десять членів екіпажу. Всіх затримали правоохоронці зі сторожового корабля "Аметист".

"Відповідно до російського законодавства капітан українського сейнера притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 18.1. КоАП РФ (порушення режиму державного кордону Російської Федерації) з накладенням штрафу в розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться в повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ФСБ не випустила українця з Криму.