Тема "участі" колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка у чеченській війні, якого прокремлівські ЗМІ умудрилися "роздивитися" серед ворогів, несподівано отримала своє продовження.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Яценюк повідомив, що слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління Слідчого комітету РФ Північно-Кавказького округу Найманов направив до російського суду клопотання про його арешт.

"У боротьбі з Україною Кремль готовий задіяти будь-які методи. Ненависть і тотальний абсурд - це основа режиму Путіна. Усі останні роки Кремль намагається дискредитувати тих українських політичних діячів, яких вони люто ненавидять", – написав політик.

Він розповів, що дипломати отримали копію повідомлення Єссентукского міського суду Ставропольського краю РФ. У ньому говориться, що Яценюка, зокрема, звинувачують в участі в стійкій збройної групі і навмисному вбивстві при обтяжуючих обставинах.

На думку автора публікації, нині Кремль має намір вивести тему "звірств Яценюка в Чечні" на новий рівень для широкого спектру подальших дій. Це свідчить про те, що Путін переходить до нового витка гібридної війни.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Правовий абсурд Росії, звичайно, вражає. Але він свідчить й про агонію злочинного режиму Путіна. Вони бояться. Вони шукають будь-якого способу, щоб протидіяти нам. І вони - приречені. Жодного сумніву у цьому не маю", – підсумував колишній очільник КМУ.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні у Київ з’їхалися глави урядів Грузії, України, Азербайджану і Молдови

.