За рішенням Інтерполу зняти з міжнародного розшуку колишнього президента України Віктора Януковича та його старшого сина Олександра стоять Росія та Китай.

Таке припущення в ефірі 5 каналу висловив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

Він розповів, що півтора тижні тому ПАРЄ прийняла резолюцію, що розкритикувала діяльність Інтерполу на останньому етапі. Серед іншого мова йшла про збільшення червоних карток міжнародною поліцією та спроби деяких представників цієї структури зловживати її можливостями.

Віднедавна посади в керівництві Інтерполу зайняли представники Китаю та Росії, і це могло вплинути на рішення щодо Януковича.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 4 травня Оболонський районний суд Києва розпочав попереднє засідання у справі Януковича про держзраду. Наступне відбудеться 18 травня.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще