Український народний депутат, віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Георгій Логвинський пройшов до фінального відбору кандидатів на пост президента відомства.

Відповідну заяву він зробив в ефірі "Право на владу".

"У фінал увійшли дві людини - пан Фішер (ред. - глава делегації Німеччини в ПАРЄ Аксель Фішер) та я", – заявив Логвинський.

Він зазначив, що підтримка чинного президента Педро Аграмунта буде в інтересах України. На його думку, таким чином можна було б досягти великих результатів". Незважаючи на це, Логвинський вирішив зняти свою кандидатуру на користь конкурента, доповідача з питання України Фішера.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 26 квітня українська делегація домоглася відставки Аграмунта через співпрацю іспанця з Москвою. Передбачалося, що це відбудеться 28 квітня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще