У Кремлі вирішили забезпечувати електроенергією окуповані території, які контролюють терористи "ЛНР".

Про це повідомив повноважний представник президента РФ в Тристоронній мінській групі Борис Гризлов ,передає Politeka. Він зазначив, що електропостачання на підконтрольні бойовикам території забезпечуватиметься в рамках гуманітарної допомоги.

Гризлов наголосив, що відключенням електроенергії в Луганську "фактично відторгає окремі райони Донбасу від України". Це рішення, за його словами, політично мотивоване й "абсолютно суперечить мінським угодами". Гризлов сказав, що наразі немає жодних обмежень щодо споживання електроенергії на окупованих територіях.

"Зазначу, що для жителів Донбасу в умовах свідомої економічної блокади з боку України відсутня можливість для оплати електроенергії. Питання це, звичайно, буде обговорено завтра на контактній групі і її економічної підгрупі", - наголосив російський представник на переговорах.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в уряді підрахували рівень заборгованості мешканців окупованих районів Луганської області за спожиту електроенергію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще