Перепис населення в Україні обійдеться в 1 мільярд гривень.

Про це заявив віце-прем'єр Павло Розенко в ефірі телеканалу ZIK.

Як зазначив він, виділення коштів на Всеукраїнський перепис населення вимагає за собою серйозного політичного рішення у зв'язку з його вартістю.

Відзначимо, раніше міністр соцполітики Андрій Рева запропонував перенести перепис населення з 2020 року на грудень 2018 року.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", чисельність населення України значно скоротилася в 2017 році. Станом на 1 березня кількість українців знизилася до 42 мільйонів 541,6 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За рік українців поменшало на 180,4 тисяч осіб або 0,42%. При цьому лише за лютий українців стало менше майже на 17 тисяч.

Нагадаємо, українські чиновники заробляють мільйони на "мертвих душах" пенсіонерів. За рахунок цих коштів вони їздять відпочивати та вкладають гроші у свій бізнес.