Росія зацікавлена ​​в дискредитації "нормандського формату".

Таку думку висловила представник гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко в ефірі українського телеканалу.

"Насправді це РФ зацікавлена ​​в тому, щоб дискредитувати "нормандський формат" і поставити його на паузу, бо якщо на паузі - нічого не потрібно виконувати. Першим про це заявив спікер президента Росії, коли сказав, що там будуть вибори", - сказала український політик.

При цьому Геращенко зазначила, що потрібно подякувати партнерам, які поставили Москві конкретні умови щодо зняття санкцій.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що майбутні вибори в Франція та Німеччини не стануть перешкодою зустрічі в нормандському форматі представників цих двох країн, а також делегатів від України і Росії вже влітку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще