У столиці до будівлі Київської облдержадміністрації намагаються прорватися маршрутники, які влаштували мітинги сьогодні, 5 квітня, та вимагають компенсацію за перевезення пільговиків та покращення системи роботи транспорту.

Обурених пікетувальників намагається стримати загін нацгвардійців, поліцейських та спецпризначенці КОРДу,- передає Politeka.

Напроти адміністрації установили палатку, яку правоохоронці намагалися прибрати, між ними виникла сутичка, проте маршрутники все ж здійснили задумане.

Представники перевізників вимагають зустрічі з главою КОДА Олександром Горганом.

"Ми хочемо повернутися до питання компенсації за перевезення пільговиків - це перше. Щоб голова КОДА звернув увагу на нелегальні перевезення на Київщині – во-друге. Щоб перестали в ручному режимі розподіляти маршрути, а проводили конкурси - третє, четверте - щоб нарешті була затверджена маршрутна мережа області і щоб на старі маршрути не накладали нові. Це основні питання, які ми хочемо вирішити", - заявив глава Асоціації "Перевізники Київщини" Олексій Павленко.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Біля КОДА припаркували понад півтори сотні маршруток. Активісти погрожують влаштувати вогняне "шоу" – спалити автобус прямо на площі, якщо їх продовжуватимуть ігнорувати.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні, 5 квітня, в Києві водії маршруток влаштували пікет і відмовляються виходити на маршрути, поки міська влада не виконає їхні вимоги.