Російська компанія Caviar, яка стала відомою завдяки корпусам iPhone з зображенням Путіна, представила нову колекцію iPhone 7 до Дня Перемоги. На їх корпусах нанесені георгіївські стрічки з золотими зображеннями Сталіна, герба СРСР і ордена Перемоги.

Раніше компанія випустила "святий" iPhone 7 вартістю понад трьох тисяч доларів, які нібито освятили в храмі і благословили у єпископа.

Нові "переможні" iPhone 7 поки начебто ніхто не освятив, але ціна їх також буде стартувати з позначки близько 3 300 доларів (189 000 рублів). А ось аналогічні iPhone 7 Plus обійдуться дорожче - від 3 600 доларів (204 000 рублів).

Нові "сталінські" iPhone 7 випущені обмеженою серією. Кожен з трьох варіантів доступний в 72 примірниках. Для тих, хто ще з якоїсь причини не побіг замовляти собі золотий сталінофон, повідомляємо, що у новинки на рінгтон встановлена пісня "День Перемоги" Давида Тухманова.

Дивись що буде з iPhone 7, якщо ти упустиш його з найвищої будівлі в світі (The Burj Khalifa / Вежа Халіфа, висота 828 метрів):

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У мережі золоті сталінофоны зустріли не дуже тепло: "А чому Сталін, а не Гітлер?", “Якась кітчева погань. Зовсім поїхали", "Сумніваюся, що є дауни, які куплять. Ну, може, штук 5 на всю Росію".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що в Китаї iPhone 7 загорівся поруч зі сплячим власником. Не виключено, що смартфон вирішив влаштувати акт самоспалення від сорому за своїх золотих "сталінських" побратимів.