Найбільша бюджетна європейська авіакомпанія Ryanair анонсувала запуск маршруту Львів — Берлін. Нові лоукостери почнуть літати з України до німецької столиці на місяць раніше, ніж планувалося.

Про це повідомили у відділі комунікації компанії-перевізника.

Старт рейсів почнеться з 8 вересня та буде здійснюватися двічі на тиждень.

Також в авіакомпанії розповіли про вартість перельоту. Найдешевший квиток обійдеться українцям у 579 гривень після відкриття маршрутів у вересні-жовтні. Бронювання буде можливе вже вночі 11 квітня.

На питання, чому було прийняте таке рішення щодо передчасного запуску рейсів, представники перевізника пояснили великим попитом серед українських туристів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, 6 квітня Європарламет підтримав резолюцію про скасування візового режиму для України. Вже зовсім скоро українці безперешкодно подорожуватимуть країнами ЄС.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", міжнародний аеропорт "Бориспіль" не може домовитися з європейською авіакомпанією Ryanair через вартість послуг, які запропонував перевізник. Керівництво українського аеропорту заявило про дороговизну перельотів.