Сьогодні президент Петро Порошенко підписав указ про впровадження технології 4G для швидкісного мобільного інтернету, повідомляє заступник голови його Адміністрації Дмитро Шимків.

"Президент підписав указ про початок роботи з впровадження технології 4G в Україні. Найближчим часом почнеться розробка всіх необхідних технологій", - зазначив Шимків.

Після президентських виборів Порошенко одразу розпочав впровадження 3G інтернету в Україні. Зараз три мобільні оператори надають послуги швидкісного мобільного інтернету: МТС, Київстар і Life:). Завдяки інтеграції 3G технологій український бюджет отримав 11 мільярдів гривень.

Читайте також: Японські роботи виграли чемпіонат світу з футболу

4G - четверте покоління мобільного радіозв'язку для швидкісного виходу в мережу інтернет. Передавання даних у 4G відбувається переважно завдяки технології LTE, яка доступна на багатьох сучасних смартфонах і планшетах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще