Компанія Skype запустила сервіс Translator, який дозволяє в реальному часі перекладати мову під час розмов. Послуга буде доступна для шести мов: англійської, французької, німецької, італійської, китайської та іспанської.

Про це пише Корреспондент.

"У компанії давно мріяли зламати мовний бар'єр між користувачами", - ідеться у повідомленні.

Skype Translator використовує технології розпізнавання мови і автоматичного перекладу. Буде відбуватися автоматичне машинне навчання: чим більше людина буде користуватися сервісом, тим коректніше переклад буде працювати.

Читайте також: Facebook дозволив використовувати зациклене відео замість фото

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також компанія запустила автопереклад текстових повідомлень - сервіс буде підтримувати більше 50 мов.

Нова функція з'явиться в найближчі кілька тижнів на платформах Windows. Про те, коли функція стане доступною на інших платформах - не повідомляють.

Нагадаємо, Skype - сервіс обміну миттєвими повідомленнями і відеодзвінки. Права на програму належать компанії Microsoft.