Відомий бренд Adidas презентував концепт моделі кросівок для бігу Futurecraft 3D. Підошву взуття роздрукували на 3D-принтері.

Про це розповіли у прес-службі компанії.

"Futurecraft 3D поки всього лише прототип і виклик. Нам вдалося по-новому використовувати унікальний матеріал і задіяти незвичні методи виробництва", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Смарт-годинник Apple замінить автомобільні ключі

Згідно інформації, впровадження технологій 3D за особистими даними спортсмена, дадуть можливість робити абсолютно комфортне взуття та екіпірування, яке відповідне до особливих вимог спортсменів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Модель будуть виготовляти за індивідуальними мірками. Для цього покупцям в магазині необхідно буде пробігти кілька хвилин на біговій доріжці.

Після цього створять карбоновий зліпок стопи, та роздрукують на принтері.

Довідка. Компанію Adidas заснували в 1948 році в Німеччині. Вона спеціалізується на випуску спортивного одягу та інвентарю. Наразі вони також є дистриб'ютерами продукції компаній Reebok, Rockport, Y-3, і RBK & CCM Hockey.