Користувачі iPhone дослідили, чому пристрої швидко втрачають заряд енергії.

Як повідомляє Gazeta.ua, користувачі iPhone повідомили, що додаток соціальної мережі Facebook продовжує працювати, навіть після того, як його просто закрити.

Розробник програмного забезпечення iPhone Джонатан Жиарський підкреслив, що у додаток Facebook включили додаткову функцію визначення геолокації власника пристрою, що може бути причиною малого заряду.

Проте у власників iPhone 5S соцмережа продовжувала споживати близько 20% заряду батареї, навіть при правильному виключенні.

Учасники Reddit наголосили, що винною у цій проблемі є нова iOS, яка дозволяє навіть Skype бути включеним та приймати дзвінки у фоновому режимі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Адміністрація соціальної мережі Facebook взяла до уваги зауваження та повідомила про можливе вирішення проблеми.

Читайте також: Viber розмістила сервери з особистими даними громадян у Росії

Нагадаємо, що раніше адміністрацію соціальної мережі звинуватили у легкому зломі соціальної сторінки. Технічна служба соцмережі розробила механізму, згідно якого будуть надсилати повідомлення про можливі загрози персональним даним.

Нагадаємо, що китайський айфон 10р і копія айфон xr можна знайти в інтернеті.