Популярні соціальна мережа "квадратних фото" Instagram випустила додаток Boomerang. Він призначений для іншого сервісу, який набирає обертів серед користувачів інтернет - створення коротких відео.

Про це пише УНІАН.

"Boomerang, за натиснення спеціальної кнопки, робить серію фотографій із десяти знімків, а потім самостійно об'єднує їх в зациклений міні-кліп", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Facebook дозволив використовувати зациклене відео замість фото

Згідно інформації, тривалість відео обмежена однією секундою. Програватись воно може як вперед, так і навпаки.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Створювати обліковий запис для використання додатку - немає необхідності. Він дає можливість одразу викласти результат у Facebook або Instagram.

Традиційно, є також опція для відправки міні-відео в інші соціальні мережі.

Boomerang наразі доступна на iOS і Android. Перші користувальницькі роботи вже з'явилися в мережі.

Нагадаємо, нещодавно соціальна мережа Facebook презентувала оновлення для мобільних сторінок ресурсу. Воно дозволяє додавати в профілі користувачів відео замість фотографії.

"Відео-профіль дозволить вам показати ту частину себе, яку ви не могли показати раніше і додасть новий вимір до вашого профілю", - ідеться у повідомленні від компанії.