Google є найбільшим у світі корпоративним покупцем відновлювальних джерел енергії. Він постійно розширює свої межі використання чистої енергії. Нещодавно компанія підписала угоду на купівлю 781 МВт сонячної та вітрової енергії.

Про це повідомляє Bloomberg.

Поставлятимуть альтернативну електроенергію з трьох країні світу - Швеції, США та Чилі. Загалом на енергобалансі компанії, з урахуванням нових контрактів, 2 ГВт екологічно чистої енергії. Договори на постачання між компаніями укладені строком від 10 до 20 років.

"Це найбільша і різнопланова покупка відновлюваної енергії з боку невиробничого підприємства, - розповів глава підрозділу компанії з енергетичної та глобальної інфраструктурі Майкл Террел.

Компанія, за його словами, у такий спосіб хотіла показати, що американські корпорації насправді готові перейти в сферу використання чистої енергії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Читайте також: Етиловий спирт вироблятимуть з відходів переробки молока

Повідомлення про нові контракти співпало з проведенням кліматичного саміту в Парижі.

Загалом, Google купуватиме 625 МВт вітрової енергії. Її поставлятимуть три енергетичні компаній, що розміщених на території США. 80 МВт сонячної енергії постачатиметься з території Чилі. Щвеція ж надаватиме компанії ще 76 МВт вітрової енергії.

Також в інтернеті можна знайти, як iphone xs max китай, так і iphone xs max польський.