З 20 по 24 березня корпорація Apple представить користувачам кілька нових пристроїв.

Як пише MacRumors, посилаючись на свої джерела, компанія представить одразу три моделі iPad Pro. Йдеться про 10,5-дюймовому iPad Pro, оновлених 12,9- і 9,7-дюймових моделях.

Крім того, Apple також випустить і апдейт для 7,9-дюймового iPad mini. При цьому вказується, що запрошень на заходи компанія не розіслала. Можливо, офіційної презентації не буде, будуть лише розіслані прес-релізи.

Прогнозується, що 10,5-дюймовий iPad за розміром буде як 9,7-дюймовий iPad Pro, збільшиться також товщина до 7,5 мм. У сучасного цей показник становить 6,1 мм. Ще одна зміна: нижня кромка майже зникне, а верхня збільшиться, на ній буде фронтальна камера FaceTime.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що компанія Apple хоче встановити монополію на ремонт техніки свого виробництва лише в авторизованих сервісних центрах.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще