В результаті терактів в коптській церкві в єгипетському місті Танта серед постраждалих українців немає.

Про це сказав надзвичайний і уповноважений посол України в Єгипті Геннадій Латій в ефірі одного з українських телеканалів.

"За інформацією, яку ми маємо, це був теракт. Інформації щодо наявності взагалі іноземців серед постраждалих немає. Тому ми даємо зараз інформацію, що українців там не було", - сказав посол. Він пояснив, що місто в якому стався теракт знаходиться в центральній частині Єгипту, далеко від популярних курортів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в єгипетському місті Танті смертник залишив бомбу в храмі Мар-Гиргис. В результаті теракту постраждали 25 людей, ще понад 70 травмувалися. Через деякий час пролунав черговий вибух поблизу тренувального центру поліції. За останніми даними, в результаті того, що сталося 23 людини загинули, ще півсотні отримали травми.

Також вибухові пристрої спрацювали в Олександрії. Перший вибух пролунав поблизу однієї з церков міста. Його здійснив смертник. В результаті шестеро людей загинули, щонайменше 40 отримали травми.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще