Терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за теракти в єгипетських християнських церквах міст Танта і Олександрія.

Про це пише AFP, посилаючись на повідомлення терористів ІДІЛ Amaq.

Таким чином, вказується, що теракти в церквах скоїли бойовики, які належати "Ісламському державі".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в єгипетському місті Танті смертник залишив бомбу в храмі Мар-Гиргис. В результаті теракту постраждали 25 людей, ще понад 70 травмувалися. Через деякий час пролунав черговий вибух поблизу тренувального центру поліції. За останніми даними, в результаті того, що сталося 23 людини загинули, ще півсотні отримали травми.

Також вибухові пристрої спрацювали в Олександрії. Перший вибух пролунав поблизу однієї з церков міста. Його здійснив смертник. В результаті шестеро людей загинули, щонайменше 40 отримали травми.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще