Генпрокурор України Юрій Луценко займеться "врегулюванням" ситуації з видобутком бурштину на Рівненщині та відправить туди нового прокурора.

Про це заявила речниця Луценка Лариса Сарган на сторінці в Facebook.

За словами прес-секретаря Генпрокурора, сьогодні, 18 квітня, Юрій Луценко призначив замість Олега Соболя на посаду прокурора Богдана Дубинського. Соболя переведуть на Буковину для боротьби з тамтешньою "мафією".

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. В першу чергу, це пов’язано з контрабандою та вивозом лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть на Одещині чи Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме в Чернівці. Думаю, всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з точки зору порядності. Впевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда", - заявив на брифінгу Генпрокурор.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", рівненські копачі бурштину окупували райвідділ поліції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще