Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував готовність гравців збірної, що не мають достатньо ігрової практики у клубах, до матчу проти Хорватії.

- Нам вдалося провести мікроцикл, викроїти кілька днів для підготовки. Давали хлопцям певні навантаження. Зараз є можливість в онлайн-режимі стежити за можливостями наших гравців, їх фізичним станом. З якою швидкістю, скільки метрів пробігають. З огляду на те, що вони показували на тренуваннях, ми бачимо, що команда готова. А інші питання давайте залишимо вже до завтрашньої гри. Наше завдання - створити певний пресинг в їх комфортній зоні, в середині поля. Чим більше буде пресингу і незручних моментів для суперника, тим більше буде шансів.

Гравці із малим ігровим часом у клубах? Ми подивилися їх фізичний стан. Вони готові. Наше основне завдання - психологічно правильно підійти до майбутнього поєдинку, оскільки кожен з них зможе себе правильно поодготовіть на одну гру. Якщо хтось не має ігрової практики - буду ставити їх в склад, тому що вірю в них. Результат дуже важливий, досягти його можна різними способами. Нам важливо домогтися результату, показуючи хорошу гру. Це те, про що я прошу наших хлопців, - наводить слова Шевченка Террикон.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Шевченко прогулявся із командою вулицями Загреба.