Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що правоохоронці мають жорстко припиняти порушення порядку під час масових акцій 9 травня.

В ефірі українського телеканалу чиновник зазначив, що провокатори можуть використовувати зброю або комуністичну символіку.

"Якщо, не дай Господь, з'явиться якийсь провокатор і в його руках що-небудь з'явиться, наприклад зброя, ми будемо, безумовно, діяти відповідно до інструкції", - сказав Шкіряк. Під інструкцією чиновник розуміє: лицем в асфальт і в наручники.

Але такі заходи копи будуть використовувати тільки при порушенні закону. "Буде порушення закону, не буде відповідної реакції на вимоги правоохоронців – лицем в асфальт, в наручники і в камеру", - зазначив чиновник.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Слов'янську, що в Донецькій області, сталася бійка між глядачами концерту, організованого нардепом від "Опозиційного блоку" Наталею Королевською до 9 травня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще