Весь світ 8-9 травня відзначає День пам'яті і примирення. Люди згадують загиблих під час Другої світової війни і шанують їх пам'ять. Але в Росії своє бачення цієї пам'ятної дати, а її громадяни ймовірно остаточно втратили зв'язок з реальністю і перетворили цей день на подобу шабашу "побєдобєсія".

День Перемоги в 2017 році для росіян не став винятком. Вулицями міст Росії пройшли паради, які більше нагадували костюмовані карнавали. Фото з такого параду розмістили в соцмережі.

Всі були одягнені в радянську військову форму зразка Другої світової війни. Незмінним атрибутом ходи була георгіївська стрічка, яку в'язали куди тільки можна було.

У військову форму одягли навіть дітей. Деякі примудрилися зробити з колясок подобу військової техніки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, погода вирішила внести свої корективи для Росії, яка готується до масштабного параду до Дня Перемоги. У Москві раптово випав сніг на початку травня.