Ідеї українських винахідників завжди викликали захоплення іноземців. Цього разу увагу інвесторів привернув стартап команди Grammarly.

Про це повідомляє AIN.

Вони створили перших в Україні сервіс онлайн-перевірки правопису, а який вже погодилися110 мільйонів доларів провідні інвестори з фонду General Catalyst, а також - IVP і Spark Capital.

Розробники зазначають, що залучені кошти направлять передусім на ріст і розвиток компанії, адже це перші серйозні грошові надходження за час існування проекту.

Для створення онлайн-сервісу Grammarly вони взяли за основу популярні сьогодні технології штучного інтелекту. Головна мета нового додатку – поліпшити якість письмового спілкування, враховуючи при цьому індивідуальний стиль кожної людини, її комунікативні навички.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Система пропонує варіанти виправлення помилок – як граматичних, так і стилістичних, що дозволить зробити текст структурно правильним.

До штату Grammarly на даний час входить більше сотні осіб, а число активних користувачів перевищує 6,9 мільйона.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стартап українських розробників увійшов у топ-20 кращих ідей світу.