Ватажок українських радикалів Олег Ляшко обзавівся новеньким Cadillac, який за документами значиться як скромний Lanos. Гроші на невигадливу машинку взяли, зрозуміло, з державного бюджету, рівно як і на її обслуговування.

Щоб прогодувати і утримувати в чистоті броньованого коня, на якому розсікають радикали, українці щомісяця розщедрюються на 6 тисяч гривень. Представники ЗМІ оцінили, що на ринку машина коштує від 150 тисяч доларів. У фінансовому звіті партії також зазначено, що оренда Cadillac обходиться нардепам у 6,5 тисяч гривень. Де вони знайшли таку шикарну пропозицію, залишається загадкою: судячи з оголошень в інтернеті, за ці гроші можна скористатися тільки "улюбленцем" таксистів - Його Величністю Lanos, і не більше.

Раніше журналісти з'ясували, що у головного радикала, який постійно нарікає на народні проблеми, майно коштує стільки, що вистачить на неабияку допомогу коханому народу.

Інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що колишній український прем'єр Арсеній Яценюк оприлюднив декларацію: багатство йому принесли депозити.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще