Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що глава НАЗК Наталії Корчак повинна піти у відставку.

Про це він сказав в ході засідання уряду, передають українські ЗМІ.

"Я вам раджу всім зібратися сьогодні, написати заяви і піти у відставку", - сказав Гройсман. На подібну пропозицію прем'єра Корчак відреагувала досить бурхливо. На що Гройсман порадив заспокоїтися.

"Ви сядьте і зробіть свою роботу. Я вас попрошу, он там дзеркало, и можете стати і сама на себе кричати. ​​Ви заспокоїтеся і просто сумлінно робіть свою роботу. Але я підкреслюю, то, що ви робите своєю безглуздістю і бездіяльністю, ви самі нездатні організувати свою роботу, роботу вашого сайту ", - сказав Гройсман.

За словами прем'єра, бездіяльність НАЗК ставить сотні декларантів перед загрозою двох років в'язниці.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Не піду я у відставку. Чому я повинна йти у відставку?" - відповіла на пропозицію глави уряду Корчак. За її словами, проводиться дискредитація агентства, а винен у всьому системний адміністратор.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що агентство США з міжнародного розвитку (USAID) зупинило співпрацю з Національним агентством з питань запобігання корупції.