Суддя Печерського суду Оксана Царевич, яку підозрюють у винесенні завідомо неправосудного рішення з особистих інтересів у справі Автомайдану, відмовилася від одночасного допиту.

Про це повідомляє корреспондент "Української правди".

Так у понеділок, 27 липня, після повторного запрошення вона прийшла на допит, однак відмовилась давати додаткові свідчення.

Крім того, Царевич заявила, що допит має бути проведений за місцем проведення досудового слідства, тобто у Вінниці. Слідство веде міжрегіональна група прокурорів, до якої входять як представники київської прокуратури, так і вінницької.

Читайте також: Шокін просить позбавити Царевич та Вовка посад суддів

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На попередній допит Царевич не прийшла.

Як відомо, в червні Царевич було оголошено повторну підозру у винесенні завідомо неправосудного рішення з особистих інтересів у справі про поїздку активістів до Межигір'я 29 грудня 2013 року. Тоді за сфальсифікованими рапортами у активістів забирали права.