Столичні поліцейські почали "полювання" на недобросовісних автомобілістів.

Минулого тижня Верховна рада офіційно надала київським поліцейським право евакуювати неправильно припарковані автомобілі.

Відповідно до закону, дорожній патруль може відбуксирувати авто на штрафмайданчик без присутності водія.

Вже через кілька днів після даного рішення парламенту в інтерент виклали відповідне відео: залишену на пішохідному переході на Контрактовій площі машину забирає евакуатор і увозить.

Читайте також: Депутата Київради затримали п'яного за кермом

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що також набрала чинності відео- та фотофіксація факту порушення правил дорожнього руху. Будь-який громадянин може зняти на телефон або інший гаджет порушення ПДР, і це послужить прямим доказом в адміністративному розгляді проти господаря машини.

Також у день отримання прав водіїв транспортних засобів будуть нараховувати 150 балів, з яких відніматимуть певну кількість за порушення ПДР.