Користувачі інтернету виклали в мережу відео, на якому столичний поліцейський зворушливо грає на піаніно на Андріївському узвозі.

Він використав для композиції мелодію американського гурту "Оne direction" під назвою "Apologize".

За місяць роботи нової поліції в Києві вони продемонстрували свої навички не лише в охороні порядку. Серед них є нянечки, є ті, хто може допомогти жінці донести сумки, перевести бабусю через дорогу або полагодити світлофор, а також музиканти.

Кияни засипають патрульних компліментами та подяками, вони вірять, що нові патрульні налагодять порядок у столиці. Популярними зараз є селфі з київськими копами.

Читайте також: Жінка в Києві прокотила поліцейського на капоті та пручалась затриманню

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що користувачі соціальних мереж заступились за полісвумен Людмилу Милевич, яка демонструвала струнку фігуру на своїх профілях у соціальних мережах.

Суть флеш-мобу була в тому, що кияни публікували свої фотографії, які на їх думку, могли спричинити соціальний осуд, будучи вони депутатами.