Американський президент Барак Обама присвятить частину літньої відпустки читанню літератури, пише Politico.

"До його списку книг до прочитання увійшли художні твори, наукова література, а також роботи, написані у жанрі фантастики. Всього у переліку шість книг", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Данці створили "рейтинг зла" чорношкірих американців

Глава держави обрав: "Все, що є" Джеймса Солтера, історичний роман "Все невидиме нам світло" Ентоні Дорра, "Шосте вимирання" Елізабет Колберт, "Поділ" Джумпи Лахірі, "Між світом і мною" американського журналіста Та- Нехісі Коутса, а також біографічну працю Рона Черноу "Вашингтон: Життя".

Зазначені книги президенту треба встигнути прочитати за 16 днів відпустки. Тобто на кожну з них він матиме по 2,5 дня.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Барак Обама разом із дружиною та дочками вирушив на курорт Мартас-Він'ярд штату Массачусетс 7 серпня, днем раніше, ніж планувалося.

Проводити відпустку на курорті сім'я Обами буде у відокремленому маєтку в західній частині острова.

Ця поїздка стане шостою за рахунком після вступу Обами на посаду в 2009 році. Він тут не відпочивав лише у 2012-му, коли балотувався на другий термін.