У понеділок, 17 серпня, в соціальну мережу "ВКонтакте" виклали фотографії маленьких дітей серед руїн сільського будинку.

Терористичні угруповання самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" за допомогою даних фото намагалися звинуватити українські війська в обстрілі будинків мирних жителів.

Проросійський портал "1 Інформаційний | ЛНР | ДНР | РФ |" під фото з маленькою дівчинкою на руїнах житлового будинку залишив коментар про те, що дитина трапилася військовим кореспондентам після чергового обстрілу ВСУ будинків мирних жителів.

Читайте також: Російська пропаганда стає "м'якшою і тоншою" – експерт

"Осиротілі діти Донбасу ... На найближче майбутнє, будинок маленької дівчинки - це підземелля. Там українські снаряди більше не зможуть її дістати ".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На другій серії кадрів з того ж відео показаний маленький хлопчик, вимазаний брудом і пилом.

Крім цього, для маніпуляції громадською думкою терористи використовували відеокліп "Ангел" на пісню Веніаміна Баснера і Михайла Матусовського "На безіменній висоті" 1963 року.