Сьогодні активісти прикарпатської "Самооборони" разом із представниками "Правого сектора" та "азовцями" завадили прес-конференції представника Опозиційного блоку на Прикарпатті Назара Федика. Останній мав намір розповісти про стан справ партії у області.

Під стіни офісу в Тисмениці активісти прибули за півгодини до початку прес-конференції. Активісти зазначили, що не дозволять аби Опозиційний блок існував на Прикарпатті. Адже злочинні дії регіоналів призвели до війни.

Під стінами офісу Опозиційного блоку в Тисмениці скандально відомий активіст Хімік (Михайло Бойчук) підготував зашморг та мило. Пізніше молодики відправилися з цим зашморгом до Федика. До слова, у стінах офісу під кабінетом, за словами активістів, де мав відбутися захід, Федика охороняли колишні франківські "беркутівці" та боєць АТО.

Депутат розпочав прес-конференцію, зазначивши, що зустрівся з Василем Чудновим і той розповів йому, що виходить із політики. Також екс-губернатор запропонував Федику очолити Опозиційний блок на Прикарпатті.

"У нас на Прикарпатті Опозиційного блоку не буде, хто б його не очолював: чи ти, чи Чуднов. Цієї мерзоти в нас не буде. Ми не дамо плюндрувати нашу землю. Якщо не дослухаєтесь до народу, будемо виносити і закопувати по одному, зробимо тут братську могилу", – наголосив один із активістів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Назар Федик написав заяву й при цьому зазначив, що не відчуває за собою жодної провини, а лише хоче нормального майбутнього для держави.

"Ці ваші вчинки громада правильно не оцінить. Я не ховаюсь і не збираюсь цього робити", – зазначив Федик.

Також прийшла мати та тітка Федика, які почали наполягати, що його підставили і він немає ніякого доходу з керування партією.

Коли той написав заяву, активісти попросили прочитати її на камеру, однак нерви в Федика здали і він роздер заяву, кинув клапті на стіл і сказав, що нічого читати не буде.

"Я не буду відповідати за всіх, лише за себе. А я вини ніякої не чую. Не буду читати, що хочете робіть. Бийте! Вбивайте! Топіть! Я буду проти чинної влади, я за новий режим", – кричав представник Опозиційного блоку.

Читайте також: Харківський "Опозиційний блок" не зареєстрували для участі у виборах

Натомість активісти намагались добитися відповіді від Федика, чи той має намір далі очолювати Опозиційний блок та підтримувати його. Той чіткої відповіді так і не дав.

Самі ж активісти запропонували Федику створювати партію патріотів, а не "регіоналів" та вести їх до влади.

За словами активістів, сьогоднішні події – це попередження, до якого варто дослухатися Федику та представникам Опозиційного блоку на Прикарпатті.