Харківському обласному відділенню політичної партії "Опозиційний блок" сьогодні, 3 серпня, відмовили в реєстрації в Харківській області.

Про це на прес-конференції в понеділок заявив начальник головного управління юстиції в області Юрій Георгієвський, передає Інтерфакс-Україна.

Георгієвський повідомив, що він прийняв рішення відмовити у реєстрації обласного осередку "Опозиційного блоку" з процедурних причин.

Він розповів, що 24 липня представники депутата Михайла Добкіна подали пакет документів, кими повідомляли про ліквідацію партії "Закон і порядок" (минулого року перейменована в "Опозиційний блок") і реєстрацію обласного осередку ОБ.

"27 липня ми взяли до уваги рішення про ліквідацію обласної організації партії "Закон і порядок", запущена процедура ліквідації… Поки ліквідаційна процедура не буде завершена у відповідності з чинним законодавством Головне теруправління юстиції не може ухвалити рішення про реєстрацію обласної організації "Опозиційного блоку", - заявив Георгіївський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Читайте також: Депутати просять ЦВК не допустити до виборів комуністів

За його словами, ліквідаційна процедура займе не менше двох місяців, таким чином "Опозиційний блок" не зможе взяти участь у місцевих виборах.

Нагадаємо, у понеділок у Харкові на вулиці Скрипника група невідомих осіб закидала офіс "Партії регіонів" петардами і камінням. Під час нападу були пошкоджені автомобілі охорони екс-губернатора Михайла Добкіна.