У Карелії в російському селищі Пяльма 64-річна пенсіонерка померла під час зустрічі з губернатором Олександром Худілайненом.

Про це повідомляє "Апостроф".

Жінка прийшла на зустріч з главою регіону, щоб поскаржитись на житлові умови. Вона розповіла, що вже багато років живе в старому будинку. В ньому, за її словами, немає навіть вуличного туалету.

Вона також поцікавилася у губернатора, чому влада перестали компенсувати громадянам вартість дров.

"Забудьте, це було при комунізмі", - відповів Худілайнен на запитання літньої жінки.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Після такої відповіді у пенсіонерки стався інфаркт.

64-річна жінка знепритомніла. Їй намагалися допомогти регіональний міністр охорони здоров'я і заступник губернатора, присутні на зустрічі.

Зазначається, що раніше у пенсіонерки вже траплявся інфаркт. Проте врятувати пенсіонерку не вдалося.

Читайте також: Депутатка РФ Мізуліна пропонує судити за приховування вагітності

У селищі Пяльма проживає близько двох тисяч чоловік. Там навіть немає станції швидкої допомоги.

Нагадаємо, в Карелії в селищі Ладва-Гілка колишній роботодавець побив біженку з Донецька. Біженці розповідають, що спочатку все було добре, але потім на підприємстві чоловіка почалися затримки зарплати. Сім'ю фактично годувала жінка, яка працювала в магазині, що належав дружині власника пилорами. Власник пилорами відмовився виплачувати борг, а потім здійснив напад на невістку.