Вже понад тиждень поблизу Артемівська працює гуманітарно-логістичний центр для жителів окупованих донецьких територій.

Про це розповіли у прес-службі Міністерства оборони України.

"За дорученням Президента України Петра Порошенка в зоні АТО створили кілька гуманітарно-логістичних центрів. Вони розташовуються між контрольними пунктами в'їзду-виїзду та лінією бойових зіткнень", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: "Що за скільки" у логістичному центрі на Донбасі (фото)

Центри працюють, щоб підприємці та гуманітарні організації змогли на них завозити товари. А також для їхньої реалізації чи розподілу серед мирних мешканців, які проживають на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, фотографії товарів і цін у одному із подібних центрів опублікував на своїй сторінці в Facebook Андрій Романенко. Люди можуть придбати там соки, чай, олію та інші продукти.

Як видно з фото, ціни на товари близькі до звичних магазинних. Соняшникова олію можна купити за 29-35 грн, маленьку упаковку чаю - 24 грн, пакет соку - 19 грн. Також у продажі локшина швидкого приготування, кабачкова іскра, сода, лимонна кислота, оливки, томатна паста, різна консервація і т.д.