Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков іронічно відреагував на заяву глави Слідчого комітету Росії Олександра Бастрикіна про участь прем'єра України Арсенія Яценюка в Чеченській війні.

Коментарі, адресовані Бистрикіну, він залишив на своїй сторінці в Facebook.

"Коли 27 червня 2014 я задокументував цей факт, вже тоді, як відчував, - щось у ньому не так. Стріляє, як скажений, і навіть Кривавий пастор дивиться на нього з підозрою. А виявляється, ось воно що - ви, товарисч Бастрикін, зі Слідчого комітету Росії все прояснили - Яценюк, таки каратель Чеченської війни. Дорогий товарисч Бастрикін, приїжджайте терміново в Київ - Яценюк післязавтра повернеться після візиту до Польщі - Словаччину - відразу його зустрінемо разом. І ще я вас познайомлю з Капліним - у нього повно матеріалів для вас про участь Яценюка у вбивстві Брежнєва, Андропова та участі в Російсько - японській війні на боці Японії. А ще познайомимо з Бонапартом, прокурором і Мусієм з 6-ї палати. У вас з ними знайдеться безліч загальних тем. У нас в поліклініці МВС - дуже хороші лікарі. Підлікуємо. Параноїки - це наш профіль.Обслуговування - безкоштовне. Гроші відіб'ємо, продавши ваші інтерв'ю "95-го кварталу", - написав Аваков.

Читайте також: Яценюк воював у Чечні - глава Слідкому РФ

Нагадаємо, у вівторок, 8 вересня, Бастрикін дав інтерв'ю російській урядовій газеті, в якому заявив, що Арсеній Яценюк воював проти росіян на стороні Чечні.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще