Прифронтові селища Широкино і Піски Донецької області не підлягають відновленню - на їх місці легше побудувати нові.

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі з послом Данії, передає сайт "Новости Донбасса".

За словами голови Донецької ВГА, 14 і 15 вересня бойовики "ДНР" відновили обстріли. Так, за добу в результаті бойових дій загинув один український військовий і один мирний житель в селищі Мар'їнка.

За даними спостерігачів ОБСЄ за станом на 27 серпня в Пісках залишилося шестеро місцевих жителів. Про це йдеться у звіті спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Читайте також: Боєць АТО і жінка загинули від вибуху гранати під час святкування (фото)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадуємо, що ситуація в зоні проведення АТО зберігає тенденцію до загострення. Причиною є збройні провокації і обстріли сил позицій українських військ формуваннями російсько-терористичних військ, а також активізація діяльності в тилах сил АТО диверсійно-розвідувальних груп супротивника.