Начальник Генерального штабу та Головнокомандувач Збройних Сил генерал-полковник Віктор Муженко відвідав Рівненську область.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

Він пориїхав на центральну артилерійську базу озброєння у Сарнах. Там, з початком АТО, налагодили процес ремонту артилерійських систем. Муженко зустрівся з місцевими підприємцями, нагородив їх відзнаками та подякував їм за те, що не відвернулись від війська у складний для країни час.

"Волонтерський рух допоміг українській армії стати на ноги. Сьогодні Збройні Сили достатньо потужні, щоб стримувати агресора", - зазначив керівник Генштабу.

Наразі на базі ремонтують великокаліберні гаубиці та, засекречений свого часу, радянський протитанковий ракетний комплекс із надзвуковою ракетою 9М114 "Кокон".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: У Міноборони похвалилися успіхами українських піхотинців (фото)

За цей рік, за словами Муженка, армія отримала на озброєння як зразки виключно українського виробництва, БТР-3, БТР-4, так і модернізовані бойові машини піхоти, бойові машини десанту і танки

База комплектуватиме військові частини ракетно-артилерійським озброєнням, гарматами, комплексами керованих ракет, а також стрілецькою зброєю.